Pepparkakor är mums

Äter pepparkaka och pluggar på hemkunskap - har prov imorgon :|
Kom hem från konfan för en halvtimma sen så har käkat och hjälpt pappa de sista med huset, bara lite bomulls-grejs som skulle fixas. Tycker så synd om han, han är grymt förskyld! Blä, jag vill inte bli smittad - men jag tycker såååå synd om honom :(
Nej, måste fortsätta plugga, vill inte ha ett IG nu i slutspurten (har redan fått tillräckligt många..)



Blä på att plugga näringsämnen!


Sitter på konfan nu och fikar. Ska snart b...

Sitter på konfan nu och fikar. Ska snart börja snacka om gud så kan inte skriva mer;) åh, viktoria och jennifer är kaktjuvar... Sofia är den enda snälla:) och jag och jennifer är gifta!!!


Hjälp! Har no lektion nu, disektion... EUW...

Hjälp! Har no lektion nu, disektion... EUWWW mår illa som fan...


Plattången väntar..

Godmorgon :)
Har lite brottom, måste hinna platta håret, käka frukost och borsta tänderna på ca 20 min - ojojoj..
Ni får en snabb "oplattad" facelookbild iaf.



hihi, sött..

puss, plattången bränner sönder bänken nu ;)

La mig precis i sängen för att sova, jag ä...

La mig precis i sängen för att sova, jag är så jävla trött! Har vart en seg dag, och seg dag betyder seg bloggning. Hade tänkt slänga in ett livet inlägg förut, men pepparkakhuset drog ut på tiden - juste, jag och pappa byggde ett förut - nu ska jag nana, puss!


Sitter och väntar på bussen nu, har vart p...

Sitter och väntar på bussen nu, har vart på älskvärd handbollsträning. Åh, kärlek till sporten alltså! Innan träningen var jag på spanska hjälp, helt okej faktiskt. Lärde mej en hel del, kul! Snart kommer bussen Hoppas jag, annars blir jag finger lös!


Outfit

Slänger in en snabb bild på dagens outfit:


Jag vet att man ser min bh, men jag ska ha halsduk sen också  ;)

Linne - HM
Kjol/Linne - Lindex
Kofta - Primark
Leggings - Mark & Spencer

Sovmorgon - I LOVE IT

Godmorgon :)
Sitter i min säng och snarkar sönder, men jag kan inte sova.. Så jag slösar på eran tid istället!
I natt drömde jag två jobbiga drömmar, ni vet gråt-drömmar? När man gråter hela tiden? Och när man lär sig något av dom..
Iaf, i den första så reste jag runt i london själv efter att mina vänner dissat mig, så jag satt och grät i en taxi medans jag pratade med mamma i telefon.. I den andra så var jag på handbollsträning, fast vi mötte ett annat lag (:s) Och jag tog i så jävla hårt så alla blev sura på mig (haha, just a dream..) och sen pekade dommaren att det va frikast för oss men alla spelade åt de andra hållet. Så när jag sa att det var v¨rat frikast så kallade alla mig för pucko.. sen så gjorde en i vårat lag typ massa saker jag inte kan säga (haha) men ah, började grina som fan och snackade med mig själv resten av drömmen typ..

Ah, det var ett "mysigt" sätt att slösa eran morgon på, right? ;)



sa ju att jag är trött...

nu ska jag duscha, pusss

Blogga..

Hade tänkt börja blogga igen, så töntig som jag är! Jag hoppar ju alltid fram och tillbaka med bloggningen. Ena dagen är jag en galen bloggnörd, nästa skiter jag i det fullständigt - men som sagt; töntiga jag!

Idag har jag vart i kyrkan, tråkigt och segt.. :(
Sen bar det av till förbo där det var match mot Möndal. Jag spelade inte för jag har ont i mitt knä.. Får hoppas det blir bättre för jag orkar inte med mina pruttiga knän! :(

Nu ska jag äta macka och lyssna på mysig musik, har ju hittat min älsklingslåt! Den har äntligen kommit ut på nätet!

 


RSS 2.0